Waarin verschilt de ervaring van vermogensbeheer bij BinckBank van andere banken?

Waarom wij tot de betere vermogensbeheerders van België horen

5 minuten

Discipline, lage kosten, slim beleggen en actieve risicobeheersing. Dat zijn de 4 kerningrediënten van Laten Beleggen bij BinckBank. Ons vermogensbeheer is no-nonsense en tegen een faire kost. Voeg daar nog innovatie en klantgericht denken aan toe en u hebt de formule vast voor een van de beste ervaringen wat vermogensbeheerder betreft in België. BinckBank samengevat in 4 principes.

1. Tijd in de markt is belangrijker dan het timen van de markt

Het ideale instapmoment laten voorspellen door analisten of hoofdeconomen die er zelf de helft van de tijd naast zitten? Daar doen we niet aan mee. Ons team van beleggingsexperts is vooral bezig met een zo performant mogelijke mix van beleggingen voor u samen te stellen. Hun doel? Bij elk mogelijk instapmoment een zo goed mogelijk rendement nastreven en snel schakelen naargelang het beursklimaat. Uw voordeel? De beurs slim volgen mét uw gemoedsrust in het achterhoofd.

Timing is dus niet het belangrijkste. Wel tijd en kostenefficiëntie. En kapitaalbewaking, een mechanisme dat het vermogen van onze klanten helpt bewaken in mindere tijden. Uiteraard is Laten Beleggen geen wondermiddel: bij beleggen bestaat de kans op verlies van uw inleg.

2. Een nieuwe ervaring van vermogensbeheer: digitalisering met een menselijk accent

Een online bank zonder kantorennetwerk (we hebben 1 kantoor in Antwerpen) betekent helemaal niet dat u enkel digitaal wordt geholpen. De efficiëntie- en kostenwinst én extra tijd die we zo genereren, investeren we voluit in kwaliteitsvol persoonlijk contact met onze klanten. Alleen zo kunnen we uw ervaringen van vermogensbeheer tot een hoger niveau tillen. Bij ons op kantoor of – zoals in veel gevallen – door een bezoek bij onze klanten thuis. Op een moment dat het beste voor u past.

Verder zijn we er telefonisch en online 6 dagen per week, van 8u tot 22u op weekdagen en van 9u tot 17u op zaterdag.

Benieuwd naar onze volledige aanpak?
Maak een vrijblijvende afspraak.

3. Rechttoe rechtaan, zonder tierlantijntjes, dat is onze ervaring

In ons kantoor geen kunstwerken tegen de muur of koffie met gouden lepeltjes. We rollen wel figuurlijk de (groene) loper uit voor onze klanten. Goed luisteren, met concrete antwoorden komen en de beste vermogensbeheerder zijn voor hen, dat is het doel.

De klassieke ‘chique’ die gepaard gaat met vermogensbeheer en private banking zal u bij ons niet vinden. Niet dat we daar iets op tegen hebben. We vinden gewoon niet dat we de levensstijl van onze klanten moeten doortrekken naar onze werkomgeving, laat staan doorrekenen aan onze klanten.

4. Transparantie in prestaties en kosten vermogensbeheer

Eerlijk duurt het langst. U vindt elke maand de rendementen van onze voorbeeldportefeuilles op onze website. Niets te verbergen, geen valse beloftes, enkel harde cijfers. En we zeggen het ook eerlijk als het minder goed geweest is.

Over de kosten zijn we bij BinckBank altijd al zeer transparant geweest, ook toen het nog niet wettelijk verplicht was. Dat is voor het vermogensbeheer niet anders. U weet op voorhand precies wat u betaalt, zonder verrassingen.

Vermogensbeheer zoals het hoort is niet makkelijk. Met de formule die BinckBank hanteert bent u zeker van een heel persoonlijke, menselijke en open aanpak.

Benieuwd wat Laten Beleggen voor u kan doen?

Download de brochure

Disclaimer

Dit is een commercieel bericht. De bovenstaande informatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het uitvoeren van bepaalde beleggingen in hoofde van BinckBank.

Aan elke belegging zijn risico's verbonden. Hierbij geldt meestal dat een belegging met een hoog verwacht rendement grote risico's met zich meebrengt.

Aan de dienstverlening Laten Beleggen zijn kosten en lasten verbonden die u kan raadplegen in de Tarievenlijsten in het Documentencenter op www.binck.be.

Alvorens u toegang krijgt tot de dienstverlening Laten Beleggen, zal BinckBank op basis van uw kennis en ervaring, uw voorkeuren en uw financiële situatie oordelen over de geschiktheid van de dienstverlening..

Deel dit artikel:

Ook interessant voor u