BinckBank beste beleggingsbank 2018

BinckBank volgens Spaargids Bank Awards beste beleggingsbank en meest innovatieve bank

5 minuten

BinckBank werd uitgeroepen door Spaargids.be tot beste beleggingsbank van het jaar, net als bij de editie van 2017. 2018 was zelfs een jaar met een extra Bank Award: die van meest innovatieve bank.

Door onze klanten verkozen tot beste beleggingsbank

Een resultaat waar we trots op zijn. Vooral omdat onze eigen klanten de uitkomst bepaald hebben. Op basis van een rondvraag van Spaargids.be die polst naar de tevredenheid van 34.000 klanten over hun bank worden de prijzen uitgereikt.

Dat onze eigen klanten voor ons gestemd hebben als beste bank voor beleggen, en ons bovendien ook nog een innovatieve bank vinden, is een hele eer.

Stijn Ceelen, Country Manager van BinckBank, reageerde enthousiast:

"Beloond worden met een prijs voor beste beleggingsbank en meest innovatieve bank is voor ons het ultieme bewijs dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze dienstverlening, wat we bij BinckBank erg belangrijk vinden. Dagelijks werken we hard om onze klanten, beginnende belegger of beursgoeroe, zo goed mogelijk te gidsen bij het nemen van hun financiële beslissingen en in hun zoektocht naar een goed rendement."

"Zo stellen we het beste aanbod samen met onder andere de beste beleggingsfondsen gecombineerd met de beste tools om de beurs te verkennen. Teamwork en korte lijnen, daar draait het om. We zijn dan ook ontzettend trots dat onze inzet wordt beloond met deze awards."

"BinckBank weet zijn actieve en beginnende beleggers het meest te bekoren. De primus laat Lynx en MeDirect achter zich. Wie belegt, wil een gebruiksvriendelijk online beleggingsplatform met een kwalitatief beleggingsaanbod. De klant verkiest correcte tarieven om op een heldere manier te weten wat beleggen kost, en waardeert de beschikbaarheid van een helpdesk of klantendienst."
Spaargids.be, uitgever van de award

Bedankt aan alle klanten die voor ons gestemd hebben, zonder u was dit mooie resultaat niet mogelijk.

Benieuwd wat BinckBank voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

Deel dit artikel:

Ook interessant voor u