BinckBank wint opnieuw een Bank Award voor de Beste Beleggingsbank!

5 minuten

Spaargids onderzoekt jaarlijks de tevredenheid van klanten over hun banken. Dit jaar werd er opnieuw massaal deelgenomen aan de online enquête en hebben ze welgeteld 51.000 respondenten verzameld.

De Bank Awards zijn vandaag uitgereikt onder de volgende zes categorieën:

  1. Beste kantorennetwerk
  2. Beste digitale bank
  3. Beste beleggingsbank
  4. Meest innovatieve bank
  5. Beste spaarbank
  6. Beste bank 

En net zoals in 2017, 2018 en 2019 is BinckBank ook dit jaar opnieuw verkozen tot de Beste Beleggingsbank van het jaar. Binnen deze categorie werd er gepeild naar: ons online beleggingsplatform, het aanbod aan beleggingsproducten, onze klantendienst en onze kosten en tarieven.

We hebben dit fantastisch resultaat te danken aan alle klanten die ons een positieve beoordeling gaven en nog steeds tevreden zijn over onze dienstverlening . Bent u een van die klanten? Hartelijk bedankt!

Dieter Haerens, CEO van BinckBank België, reageerde enthousiast:

"Klanttevredenheid is het belangrijkste actief van élk bedrijf. Als we dan, opnieuw, uitgeroepen worden door die klanten tot de beste partner voor de dienstverlening waarin we willen excelleren, als gespecialiseerde bank die louter focust op beleggingen, dan is dat geweldig natuurlijk. Een bekroning van onze klanten voor de inspanningen van ons team, dat elke dag opstaat en gaat slapen met de klant in gedachten. Ik ben er, na een bewogen jaar, uitzonderlijk blij mee. En het is vooral een aanmoediging om zo voort te doen."

 

Benieuwd wat BinckBank voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

Deel dit artikel:

Ook interessant voor u