De E3 Saxo Bank Classic: de eerste stap van BinckBank naar Saxo Bank

5 minuten

De coronacrisis stak in 2020 een stokje voor de 63e editie van de E3 BinckBank Classic. Na een gemiste editie is de opener van de Vlaamse Wielerweek opnieuw van de partij, doch onder een nieuwe naam en belooft het dit jaar een unieke beleving te worden voor de wielerliefhebbers.

Van E3 BinckBank Classic naar E3 Saxo Bank Classic

Deze editie is speciaal voor BinckBank. Dit jaar ruilen we immers het BinckBank logo in voor het Saxo Bank logo. Wat dat voor u als klant van BinckBank allemaal precies inhoudt, komt u in de loop van de komende maanden te weten. Hou uw mailbox dus goed in de gaten. Maar u zal het nieuwe Saxo Bank logo voor het eerst zien verschijnen op vrijdag 26 maart in de E3 Saxo Bank Classic.

Een nieuwe naam dus, maar toch niet onbekend. Net als BinckBank is Saxo Bank immers zot van beleggen en zot van koersen. Dat Saxo Bank het wielrennen al lang een warm hart toedraagt, hoeven we de echte wielerfan natuurlijk niet te vertellen. Benieuwd wat Fabian Cancellara en Nick Nuyens hierover te zeggen hebben? Ontdek het hier.

Bent u ook supporter van E3?

2021 wordt opnieuw een speciale editie, helaas ééntje zonder VIPs en zonder publiek. Dus brengen wij de koers en de supporterservaring naar u, toch?

Op vrijdag 26 maart geven wij de supporter graag een stem. Mis niets van de ploegenvoorstelling tot de podiumceremonie en deel uw supporterskreet via www.supportervane3.be.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor u