Onze jongste (19) en oudste (94) belegger samengebracht door HLN

Geschreven door Fadwa Lahssini | 5 minuten
DI 11-02-2020

Een dubbelgesprek over hun passie voor de beurs

Onze jongste en oudste belegger zijn 19 en 94 jaar oud. Beiden Zelf Beleggers én Laten Beleggers. Het Laatste Nieuws bracht ze samen en dat resulteerde in een boeiend gesprek dat u onderaan dit artikel kan lezen.

Wij zijn bijzonder trots dat zij hun passie voor de beurs met anderen wilden delen. En ondanks dat ze elk een aparte aanpak hebben om hun geld te beleggen, kozen ze allebei om hun beleggingen deels zelf en deels door ons te laten beheren. Zo hebben ze de zekerheid dat hun beleggingen genieten van een wereldwijde spreiding enerzijds en genieten zij anderzijds zelf van de gemoedsrust die kapitaalbewaking te bieden heeft. 

Aangezien beleggen voor hen ook een passie is waar ze elk hun eigen overtuigingen bij hebben, beheren ze daarnaast ook een portefeuille waarin ze hun eigen accenten kunnen leggen.

Reynoldus volgt graag zijn beleggingen op de voet en is erg geïnteresseerd door de techsector, vooral op de Amerikaanse beurs. Al heeft hij een groot deel van zijn leven vóór de digitalisering doorgebracht, ontgaan interessante technologische ontwikkelingen hem niet. Zo gelooft hij sterk in beleggingen gericht op het vermarkten van 5G.

Tibo kijkt liever naar de BEL20 wanneer hij zijn portefeuille samenstelt. Vaste waarden zoals Ahold Delhaize en Colruyt passen volledig binnen zijn beleggingsvisie.

Lees hier het volledige artikel 
Deel dit artikel:

Auteur

Fadwa Lahssini

Als contentstrateeg gaat Fadwa Lahssini op zoek naar wat beleggers bezig houdt. Om de juiste antwoorden te bieden en onderwerpen aan te kaarten die er toe doen, volgt ze het beursnieuws op de voet. Af en toe kadert ze hier interessante gebeurtenissen in de financiële wereld.

Ook interessant voor u