Afghanistan en de terugkeer van de Taliban

5 minuten

Bekijk nu de nieuwe Saxo Talk met gastspreker Hugo Llorens, voormalig Amerikaans ambassadeur in Afghanistan. In deze exclusieve webinar (in het Engels) gaat hij in op de Taliban’s recente terugkeer aan de macht, na het vertrek van de Amerikaanse troepen uit Afghanistan.

Ook Steen Jakobsen, hoofdeconoom van Saxo Bank, sluit aan en geeft zijn visie op de mogelijke impact op de financiële markten en de veranderingen in het geopolitieke klimaat.


Belangrijke informatie

De informatie die tijdens de webinar wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van Saxo Bank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat Saxo Bank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de webinars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Saxo Bank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens de webinar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Saxo Bank is een handelsnaam van BinckBank N.V. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.

Ook interessant voor u