BinckBank en BEAT Cycling Club bundelen krachten

Bijzondere band met wielersport verder versterkt

5 minuten
DI 09-07-2019

BinckBank versterkt haar band met het wielrennen en investeert verder in de in België en Nederland elk jaar populairder wordende sport. Vandaag wordt daartoe een strategisch partnership aangekondigd met BEAT Cycling Club.

BEAT Cycling Club is in enkele jaren uitgegroeid tot de grootste wielerclub binnen de Benelux, waarbij BinckBank de club verder gaat helpen met hun sportieve ambities en groei. Binnen de partnerovereenkomst gaat BinckBank BEAT Cycling Club ook actief bijstaan bij de financiële begeleiding van hun toppers en talenten.

Een belangrijke en mooie nieuwe stap. Waardoor we niet alleen de wielersport verder ondersteunen, maar ook op een mooie manier een stuk van onze eigen financiële expertise bij de club kunnen inbrengen”, aldus Stijn Ceelen, Country Manager BinckBank België. 

De strategische samenwerking met BEAT Cycling Club onderstreept de bijzondere band met de wielersport. Deze sluit qua mentaliteit immers goed aan bij de bank en haar beleggende klanten, waar ambitie, initiatief en het streven naar (financiële) onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan.

Sinds 2017 is de bank partner en naamgever van de BinckBank Tour, de grootste wielerronde van België en Nederland die op 12 augustus voor de derde keer van start gaat. Daarnaast worden meerdere eendaagse evenementen zoals de E3 BinckBank Classic en de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic ondersteund.

.Foto Stijn Ceelen - BEAT

Stijn Ceelen (BinckBank België) en BEAT Cycling Club

Ook interessant voor u