BinckBank versterkt band met wielrennen

Nieuwe partnerships met Team Sunweb en Beat Cycling

5 minuten
VR 05-07-2019

Na onder meer de BinckBinck Tour en de E3 BinckBank Classic gaat BinckBank haar band met de steeds populairder wordende wielersport verder versterken. Vandaag wordt een exclusief partnership aangekondigd met Team Sunweb.

Binnen de partnerovereenkomst gaat BinckBank Team Sunweb ook actief bijstaan bij de financiële begeleiding van alle renners, waaronder het WorldTour heren en WorldTour dames en Development programma. Met toppers zoals Tom Dumoulin, Michael Matthews, Jan Bakelants en vele aanstormende talenten behoort Team Sunweb tot de allersterkste formaties in het wielercircuit.

Een belangrijke en mooie nieuwe stap. Waardoor we niet alleen de wielersport verder ondersteunen, maar ook op een mooie manier met onze eigen financiële expertise kunnen samenwerken met het team en daarmee onze toegevoegde waarde hebben in het opleiden van moderne toprenners”, aldus Stijn Ceelen, directeur BinckBank België.

De strategische samenwerking met Team Sunweb onderstreept de bijzondere band met de wielersport. Deze sluit qua mentaliteit immers goed aan bij de bank en haar beleggende klanten, waar ambitie, initiatief en het streven naar (financiële) onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan.

Sinds 2017 is de bank partner en naamgever van de BinckBank Tour, de grootste wielerronde van België en Nederland die op 12 augustus voor de derde keer van start gaat. Daarnaast worden meerdere eendaagse evenementen zoals de E3 BinckBank Classic en de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic ondersteund.


Michael Matthews en Stijn Ceelen

Michael Matthews (Team Sunweb) en Stijn Ceelen (BinckBank België)

Ook interessant voor u