Wat doe ik met mijn vakantiegeld?

5 minuten

De zomer komt eraan en we kunnen ons vakantiegeld al bijna ruiken. Nog geen idee wat ermee te doen? Haal meer uit dat potje dankzij beleggen op de beurs.

Meestal weet u wel wat gedaan met extra geld, maar als u slim bent, ziet u ook mogelijkheden om dat geld te laten renderen. Dat kan bijvoorbeeld door te beleggen op de beurs, als aanvulling op wat u op uw spaarboekje verdient. Het rendement is groter (zeker als u op lange termijn kijkt), mits u er zich bewust van bent dat dit een hoger risico met zich meebrengt en u ook bereid bent dit risico te aanvaarden.


Beleggen moeilijk?

Niet per se en zeker niet als u over de juiste tools en de nodige kennis beschikt. Afhankelijk van wat u belangrijk vindt, kan beleggen immers op verschillende manieren:

Geen tijd en niet thuis op de beurs?

Herkent u zich hierin? Dan is vermogensbeheer misschien iets voor u. Daarbij laat u uw kapitaal in handen van een deskundig team. U kan wel (online) meevolgen, maar vertrouwt op de expertise van de beheerder om de juiste keuzes te maken. Zo vermijdt u moeilijke beslissingen en kan u uw tijd in andere zaken steken.
Meer weten over vermogensbeheer bij BinckBank?

Rustig beginnen maar wel zelf kiezen

Laten beleggen vindt u te passief, maar de wijde wereld van beleggen op de beurs is nog iets te hoog gegrepen? Geen probleem: fondsbeleggen kan ook. Daarbij belegt u een bedrag naar keuze in een fonds naar keuze. Specialisten beheren actief onze selectie fondsen. Risicospreiding wordt zo (gedeeltelijk) voor u gedaan en u kan naar wens bijstorten of herverdelen. Opstarten is trouwens gratis en de kosten zijn laag.
Meer informatie over fondsen.

 

Wat u zelf doet, doet u beter

U bent er klaar voor. De beurs is nog het spreekwoordelijke bos, maar u hebt goesting om zelf naar de bomen te zoeken. U wil erover lezen, een video bekijken, strategieën uitproberen, etc. Dan is een Zelf Beleggen rekening iets voor u. Met het kenniscentrum van Binck Academy, de klantenservice en een intuïtief platform hebt u al heel wat troeven in de hand om uw financiële toekomst in goede banen te leiden.
Meer informatie over Zelf Beleggen.


Binck, dat is:

  • De beste beleggingsbank van 2017 (verkozen door spaargids.be)
  • Top 3 broker van 2018 (volgens bankshopper.be)
  • Lage tarieven
  • Een klantenservice die 6/7 bereikbaar is
  • Ondersteuning dankzij Binck Academy

 

Beleggen is uiteraard geen wondermiddel. Aan elke vorm van beleggen zijn immers risico’s verbonden en de regel geldt dat hoe hoger het mogelijk rendement, hoe groter de risico’s.


Vragen over bovenstaande? Stel ze ons gerust op het gratis nummer 0800 50 320. Bij Binck staan we voor u klaar, 6 dagen op 7, tijdens weekdagen tot 22u.


Dit artikel is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het uitvoeren van bepaalde beleggingen in hoofde van BinckBank.

Alvorens u toegang krijgt tot producten en diensten in het kader van Laten Beleggen zal BinckBank op basis van uw kennis en ervaring, uw voorkeuren en uw financiële situatie oordelen over de geschiktheid van de dienstverlening.

Alvorens u overgaat tot een belegging in het kader van Zelf Beleggen gaat BinckBank na of deze voor u passend is op basis van de ingewonnen informatie over uw kennis en ervaring van het desbetreffende beleggingsproduct. BinckBank zal u steeds waarschuwen indien blijkt dat u over onvoldoende kennis en ervaring beschikt of BinckBank dit niet heeft kunnen toetsen.

Aan de dienstverlening zijn kosten en lasten verbonden die u kan raadplegen in de Tarievenlijst.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor u