Zit u een beetje vast? Dit zijn uw hulplijnen

10 minuten

Klantenservice

Akkoord, advies gaat u van hen nooit horen, maar zij zorgen wel voor technische ondersteuning. Wachtwoord kwijt of problemen met de app? Onze klantendienst helpt u 6 dagen op 7 verder, in de week tot 22u.

Ik wil de klantendienst contacteren

Individuele adviezen op het platform

U wil een aandeel kopen maar niet helemaal zeker of dat specifiek effect een slimme keuze is? Lees dan de individuele adviezen per aandeel op het Binck- platform. Hoe? Klik op uw gewenste aandeel en kies voor 'Adviezen':

  • de consensus toont een gemiddelde van de adviezen van de voorbije 6 maanden
  • de individuele tonen u welke financiële instelling wat denkt over uw aandeel

Naar de adviezen op het platform

Binck Academy

Bij BinckBank geloven we sterk in financiële onafhankelijkheid. Helaas is onbekend vaak nog onbemind. Daarom hameren we sterk op educatie, waarbij we de werking van de beurs, de impact van de actualiteit en de politieke veranderingen op de economie graag eenvoudig en duidelijk uitleggen. Alles voor een beter begrip van beleggen. Ook diepgaande vragen over specifieke producten gaan we niet uit de weg. Artikels met eenzelfde onderwerp worden gegroepeerd in dossiers, onder 'Thema's'.

Ontdek de vernieuwde Binck-academy

Ken het sentiment dankzij de Beursbarometer

Benieuwd wat de andere beleggers verwachten van een aankomend kwartaal? Lees dan de maandelijkse Beursbarometer. Daarin duiden Binck-beleggers hun favoriete aandeel aan, wat de markten volgens hun gaan volgens en welke sector u in de gaten moet houden. Meer een fondsbelegger? Dan is de Beurswijzer iets voor u.

Naar de Beursbarometer

Binck-app

Onmisbaar vandaag de dag als u overal en op elk moment wil kunnen handelen. De app is beschikbaar voor zowel iOS (iPhone) als voor Android. U logt snel en veilig in met een vijfcijferige pincode, uw vingerafduk of via gezichtsherkenning. Zo houdt u een klare kijk op uw portefeuille en kan u makkelijk een order plaatsen.Dit artikel is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het uitvoeren van bepaalde beleggingen in hoofde van BinckBank. Alvorens u overgaat tot een belegging gaat BinckBank na of deze voor u passend is op basis van de ingewonnen informatie over uw kennis en ervaring van het desbetreffende beleggingsproduct. BinckBank zal u steeds waarschuwen indien blijkt dat u over onvoldoende kennis en ervaring beschikt of dit niet heeft kunnen toetsen. Aan elke belegging zijn risico's verbonden. Hierbij geldt meestal dat een belegging met een hoog verwacht rendement grote risico's met zich meebrengt. Aan de dienstverlening zijn kosten en lasten verbonden die u kan raadplegen in de Tarievenlijst.

Ook interessant voor u