Macro-economisch nieuws van Saxo Bank

Volg macronieuws en andere relevante trends op de voet

Geschreven door Dieter Haerens | 2 minuten

Voortaan kan u op onze website naast onze vaste BinckBank-artikelen met tips, analyses en beursnieuws ook meer op de actualiteit gerichte beursartikelen vinden van de experts van Saxo Bank: de SaxoStrats.

Het ‘Strats’-team van Saxo Bank, dat sinds vorig jaar het moederbedrijf is van BinckBank, volgt het macronieuws en andere voor beleggers relevante trends op de voet. Zeer regelmatig geven deze beursanalisten hun kijk daarop via artikels, nieuwsbrieven en video’s. Zo heeft u nog meer informatie om de juiste financiële beslissingen te nemen.

Artikels van de SaxoStrats

Wij wijzen u er wel graag op dat de informatie in het Engels is en vooral geschikt is voor ervaren beleggers.Beleggen kent risico’s. Uw inleg kan minder waard worden.

 

Auteur

Dieter Haerens

Dieter Haerens is Country Manager bij BinckBank België. Gepassioneerd door alles wat te maken heeft met de deelverzameling van de financiële wereld, technologie en customer centricity, deelt hij af en toe zijn opinie. 

DISCLAIMER

De informatie in dit artikel is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies. De beloning van Dieter Haerens staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in dit artikel. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico's met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden. Meer informatie over de specifieke productrisico's kunt u lezen op de productpagina's op www.binck.be.

Ook interessant voor u