Hypotheek afgelost?

Eindelijk, na zoveel jaar is uw hypotheek afbetaald. Maandelijks komt er nu een bedrag vrij waar u iets anders mee kan doen. Aan de andere kant: op het fiscaal voordeel kan u niet langer rekenen. Wat zijn dan de mogelijkheden?

Fiscaal voordeel


Het fiscaal voordeel was elk jaar een leuke opsteker. Dat is nu niet langer het geval. Een logische oplossing zou zijn om een nieuwe woning aan te schaffen. Een appartement of misschien een studentenwoning om te verhuren, bijvoorbeeld – zo profiteert u mogelijks alsnog van een fiscaal voordelig regime. De extra verplichtingen die er dan bij komen kijken, kunnen belastingen op die 2de woning zijn, eventuele problemen met huurders, of in het gebouw zelf.

Niet meteen uw ding? Dan is een volgende oplossing om meer in langetermijnsparen of pensioensparen te stoppen, wat trouwens ook mogelijk fiscaal interessant is.

“Een combinatie van sparen en beleggen biedt de nodige zekerheid, mogelijk fiscaal voordeel en een kans op extra rendement.”

Een combinatie van sparen en beleggen kan ook. Sparen zorgt voor de nodige zekerheid en dankzij beleggen behoudt u aan de ene kant mogelijk het fiscaal voordeel, aan de andere kant maakt u kans op extra rendement.

Beleggen op de beurs moeilijk, denkt u? Onbekend maakt onbemind, maar met de juiste tools, ondersteuning en kenniscentrum komt u al heel ver.

Voordelen van beleggen


 • Kans op groter rendement (naast wat u nu op een gewoon spaarboekje verzamelt), zeker op lange termijn.
 • Vrijheid omdat u zelf kan kiezen waarin u wil beleggen en hoeveel u wil beleggen.
 • Flexibiliteit in de graad van beleggen (afhankelijk van hoeveel tijd u in uw portefeuille wil steken en wat uw kennis is van de beurs).

Op zoek naar een fiscaal slimme aanvulling op uw vermogen die weinig tijd en niet veel kennis van de beurs vraagt? Dan is Laten Beleggen, de dienst vermogensbeheer van BinckBank, iets voor u:

 • Geen beurstaks (dankzij de fiscaal vriendelijke structuur)
 • Persoonlijk beheerplan
 • Vrij bij te storten of te onttrekken

Beleggen is uiteraard geen wondermiddel. Aan elke vorm van beleggen zijn immers risico’s verbonden en de regel geldt dat hoe hoger het potentieel rendement, hoe groter de risico’s.

Lees alles over Laten Beleggen bij BinckBank

Download de brochure en kom in 10 stappen alles te weten.

 • 1 Waarom Laten Beleggen?

 • 2 Waarom bij BinckBank?

 • 3 Hoe werkt het? 

 • 4 Welke opbrengsten kan ik verwachten?

 • 5 Wat kost het?

 • 6 Wat zijn de voorwaarden?

 • 7 Zijn er risico’s?

 • 8 Hoe veilig zit mijn geld bij BinckBank?

 • 9 Hoe blijf ik op de hoogte?

 • 10 Wie is BinckBank?

+32499123456

Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met onze Privacy Verklaring. Bovendien kan u te allen tijde uw communicatievoorkeuren pauzeren of stopzetten. Onderaan elke mail vindt u daarvoor een link naar een overzicht van uw persoonlijke voorkeuren.

Liever eerst een persoonlijk gesprek?

Laat uw gegevens achter zodat 1 van onze specialisten u kan contacteren op een tijdstip dat u past.

Contacteer mij

over BinckBank

BinckBank is een online broker actief in Nederland, België, Frankrijk, Italië en Spanje. Inmiddels heeft BinckBank in België bijna 70.000 klanten. Al sinds 2000 investeert BinckBank in service, gebruiksgemak en educatie om iedereen de kans te geven te (beginnen met) beleggen. Daarmee is het de pionier in online beleggen.

Dit artikel is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het uitvoeren van bepaalde beleggingen in hoofde van BinckBank.

Alvorens u toegang krijgt tot producten en diensten in het kader van Laten Beleggen zal BinckBank op basis van uw kennis en ervaring, uw voorkeuren en uw financiële situatie oordelen over de geschiktheid van de dienstverlening.

Aan de dienstverlening zijn kosten en lasten verbonden die u kan raadplegen in de Tarievenlijst.

De fiscale behandeling is afhankelijk van de individuele omstandigheden van een cliënt en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn.