Binck ProTrader

Voor de actieve handelaar.

platform

ProTrader: alles in 1


ProTrader is de ultieme beleggingservaring van Binck, dankzij het uitgelezen platform. Hypermodern en in eigen huis ontwikkeld naar de wensen van onze actieve traders. ProTrader wordt continu aangepast en verbeterd in samenspraak met onze beleggers. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk platform dat uitblinkt in snelheid, gebruiksgemak en functionaliteiten. En het leukste van al? U kan uw platform 100% customizen naargelang uw wensen.

placeholder

Volledig webbased

De nieuwe ProTrader is volledig webbased en geschikt voor alle browsers en besturingssystemen (ook Mac). Overal en altijd te gebruiken. Een installatie is dus niet nodig, u kan ineens aan de slag.

placeholder

Personaliseerbaar

ProTrader is volledig zelf in te richten met de informatie die voor u belangrijk is. U kan meerdere schermen indelen met alleen die informatie die voor u relevant is (vb. kleuren, grafieken, koersenlijsten).

placeholder

De optiegrieken

Echte optiebeleggers kunnen niet zonder de Grieken. Delta, gamma, vega en de theta. Met de krachtige ProTrader weet u exact welke optie de beste pay-out heeft. Voor elk mogelijk scenario dus de juiste optie bij de hand.

platform

One click trading

Soms is een opportuniteit op de beurs een kwestie van seconden. In volatiele markten vb. is de snelheid van handelen uiterst belangrijk. Daarom kan u - indien u wenst - handelen met 1 muisklik.

placeholder

Vernieuwde optiematrix

Wil u direct handelen in een compleet overzicht van de meest verhandelde optieseries? En wil u constructies met verschillende combinaties kunnen opzetten? Geen enkel probleem met de nieuwe Optiematrix.

placeholder

Grafieken van TradingView

Maak gebruik van de beste TA-grafieken van TradingView, kies uit meer dan 75 indicatoren, koop of verkoop in de grafiek wanneer u een mooit in- of uitstapmoment spot.

platform

Koersalerts

Stel een alert in om meteen verwittigd te worden van de koersen die voldoen aan de criteria die u vooraf hebt aangegeven. U kan er ook meteen een bijhorend order aan verbinden.

placeholder

Drag & drop

Effecten kunnen versleept worden naar elk venster, zoals grafieken, diepte van het orderboek en het orderticket. Daarnaast kan u alle vensters aan elkaar koppelen zodat alle informatie ververst wordt wanneer u een effect selecteert.

platform

Quote Box

Een slim orderticket waarmee u elk denkbaar instrument razendsnel koopt en verkoopt (en weer koopt). U kan direct vanuit de bied- en laatkoers met 1 klik uw order inleggen. Uw order wordt vervolgens direct uitgevoerd.

De juiste keuze voor elke belegger

De beste online beleggingsbank van 2017 (volgens Spaargids.be)

Open uw Zelf Beleggen rekening bij Binck Download de brochure