Met de Binck App de zomer door

Eenvoudig beleggen waar u ook bent in uw eigen tuin of op het strand

Geschreven door Peter Siks | 5 minuten

Krijgen we een zomerrally of wordt het een vakantiedip? In tijden van corona lijkt alles op de beurzen mogelijk. Een goede reden dus om uw portefeuille ook de komende maanden goed in de gaten houden. Gelukkig kan dat bij BinckBank. Met onze handige app.

De hele financiële wereld in de hand. En elk moment van de dag koersen kijken of orders plaatsen. Thuis, onderweg of zelfs in het buitenland. Dat is in het kort de Binck Beleggersapp. Altijd de eigen portefeuille direct beschikbaar plus de laatste stand van de BEL20. Eenvoudig op de smartphone of tablet.

Want ook beleggen is de afgelopen jaren flink veranderd. Nieuwe namen op de beurs, veel meer nieuws dat de koersen bewegen en nog het meest door die snelle digitale wereld. Handelen in een nanoseconde, slimme technische tools en handige apps. Ook bij een Fintech-bedrijf als BinckBank gaan we daar uiteraard in mee.

Waar onze beleggende klanten nog niet eens zo heel lang geleden vrijwel uitsluitend inlogden via onze website, deed afgelopen maand liefst 56% dit ook mobiel via telefoon of tablet. Bijna een kwart van onze actieve beleggers gebruikt hiervoor zelfs uitsluitend nog de app.

Alles altijd bij de hand

Blijft u deze zomer thuis? Of gaat u wel op reis en houdt u graag overzicht op uw beleggingen? Dat kan met de handige Binck App, waarmee u in een oogopslag ziet hoe uw portefeuille er bij staat, wat de actuele koersen zijn van de bedrijven waarin u belegt en uiteraard ook welk rendement u daar op heb behaald. Altijd en overal.

Bovendien kan u alle informatie in real-time raadplegen en worden deze steeds up-to-date weergegeven op het moment dat de beurzen open zijn. Verder kan u de handelsdag analyseren en zelfs vorige jaren terug bekijken door de geavanceerde grafieken.


aandelen

Bron: BinckBank

Handelen met een swipe

Handelen via de app en inleggen van orders is net zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk als via de website. Zo kan u eenvoudig kopen en verkopen in slechts één swipe en hoeft u niet meer thuis achter de pc of laptop te zitten. Sinds kort kunt u ook meerdere rekeningen via de app bekijken. En bijvoorbeeld in een oogopslag zien hoe het met uw actieve portefeuille zit en hoe u vermogen opbouwt via uw Binck Laten Beleggen-rekeningen. Zelfs de beleggingsrekening van uw kinderen kunt u zo eenvoudig volgen en beheren.

Veilig en snel te downloaden

De Binck Beleggersapp is eenvoudig te downloaden via de Apple App Store of via Google Play. De links hiernaar vindt u hieronder:

iphone-store


android-store


Met een unieke pincode of vingerafdruk is inloggen razendsnel en veilig. Nadat de app aan de rekening is gekoppeld, kan u in enkele seconden inloggen. Zorg er uiteraard wel voor dat uw code altijd geheim blijft. Ook kan u snel via een overschrijving geld storten op uw beleggingsrekening.

Een mooie zomer?

Als u de app nog voor de zomer installeert kan u de beurs in ieder geval goed in de gaten houden. Misschien blijft het rustig, maar de markten zijn nog steeds onrustig en analisten buitelen over elkaar heen. Verder omhoog of toch ineens weer hard omlaag.

Wie het weet mag het zeggen. Maar met de Binck App houdt u mobiel en onderweg in ieder geval altijd controle.

Besef wel dat het ook dan belangrijk blijft niet impulsief te handelen en uw orders weloverwogen te plaatsen. Beleggen brengt immers risico’s met zich mee, uw geld kan minder waard worden.

Auteur

Peter Siks

Peter Siks is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels gepokt en gemazeld in beleggen. Peter heeft onder meer interesse in de psychologische aspecten van beleggen en sinds 2010 is hij werkzaam bij BinckBank als beleggerstrainer.

DISCLAIMER

De informatie in dit artikel is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies. De beloning van Peter Siks staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in dit artikel. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico's met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden. Meer informatie over de specifieke productrisico's kunt u lezen op de productpagina's op www.binck.be.

Ook interessant voor u