WANNEER GAAT U VOOR (DE) WINST?

HET IS TIJD OM UIT HET SPAARPELOTON TE BREKEN

Kom te weten welke belegger je bent

Overtuigd van beleggen maar nog geen idee van je aanpak? Doe de test en kom in 5 vragen te weten welk type belegger je bent.

Doe de test

Bent u zoals veel Vlamingen een spaarder die wacht op het goede moment om met beleggen te beginnen? In het spaar-peloton is er maar één zekerheid: door de lage rente verliest iedereen op het einde van de rit. Maar wie de sprint naar beleggen inzet, maakt wel kans op winst - mits een hoger risico.

Hoe kies ik nu het juiste instapmoment?

Dat is een makkelijke vraag: niet – want het juiste moment kiezen is een illusie. De vraag die u zich wel moet stellen is: wanneer gaat u recht in de pedalen staan? U kan voor de winst gaan als:

  • U niet al het vermogen dat u wil beleggen in 1 keer belegt. Gespreid over de tijd instappen is de boodschap: verschillende bedragen op verschillende tijdstippen dus.
  • U zich goed informeert, te beginnen bij uzelf. Weten welk type belegger u bent, kan al helpen met het bepalen van uw beleggingsstrategie.
  •  


Benieuwd welk type belegger u bent? Kom het te weten in 5 vragen.

bg-0136

“ Denk op de lange termijn “
Warren Buffet, zakenman en investeerder 

Hoe beleg je gespreid bij BinckBank?

Zelf Beleggen in beleggingsfondsen?

Dankzij de slimme functionaliteiten van onze fondsenvergelijker wordt het zoeken, vinden en kopen van het meest geschikte beleggingsfonds nog eenvoudiger. Bovendien kan je bij BinckBank gratis instappen in fondsen vanaf € 500.

Liever Laten Beleggen?

Je geld laten beheren door professionals kan ook bij BinckBank. Onze ‘Laten Beleggen’-service is er al voor portefeuilles vanaf € 10.000. Ook geen hoge kosten bij BinckBank. Vermogensbeheer is er voor iedereen. En natuurlijk stort je bij wanneer en hoeveel je wenst. Zo kan elk kapitaal groot worden.

Welke belegger schuilt in jou: ontdek het in 5 vragen

Wil u meer leren en lezen over beleggen?

Hoeveel weet u over het aan- en/of verkopen van aandelen, obligaties en/of beleggingsfondsen?

Hoe vaak wil u bezig zijn met uw belegd vermogen?

Past deze uitspraak bij u?: “Ik laat beleggingsbeslissingen graag over aan specialisten. Ik vertrouw erop dat deze mensen het beter weten dan ik.”

Past deze uitspraak bij u?: "Ik word onrustig van een dip op de beurs en wil graag dat iemand dan mijn belegd vermogen bijstuurt. "

Welke soort belegging verkiest u?

Stel dat u morgen van job zou veranderen, wat zou u kiezen?

Hoe vaak wil u bezig zijn met uw geld en vermogen?

Beleggen om uw financiële dromen te realiseren vraagt om de juiste beslissingen. Die beslissingen:

Met beleggen loopt u meer risico dan met sparen. Als uw beleggingen ineens 10% in waarde dalen:

Disclaimer

Deze boodschap is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het uitvoeren van bepaalde beleggingen in hoofde van BinckBank. Aan elke belegging zijn risico's verbonden. Hierbij geldt meestal dat een belegging met een hoog verwacht rendement grote risico's met zich meebrengt.