BinckBank gaat verder als Saxo Bank

Dubbel de passie, twee keer zoveel expertise

Samen sterker!

Samen zijn we twee keer zo gemotiveerd om u de beste beleggingservaring te bieden. We combineren het beste van BinckBank met Saxo's jarenlange internationale ervaring. Door onze gedrevenheid om voorop te blijven lopen in de financiële branche, blijven we constant vooruitdenken en de status quo uit dagen. Met de beste producten en service, zodat u goed geïnformeerd uw eigen financiële keuzes kunt maken.

“De wereld verandert. Ook de onze. Door onze krachten te bundelen zijn we klaar voor de toekomst!”
Kim Fournais, CEO Saxo Bank, Vincent Germyns, CEO BinckBank
 

Vraag & antwoord

BinckBank veranderde in 2000 de beleggingswereld voor particulieren. En binnenkort veranderen we onze naam. BinckBank gaat verder als Saxobank. Mogelijk heeft u vragen over wat de overgang naar Saxo betekent voor u als klant. Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

 

Zowel Saxo Bank als BinckBank zijn echte fintech bedrijven met een leidende positie in online beleggen en traden. Met een sterke focus op de klant die voortkomt uit een gedeelde overtuiging: alle klanten, groot of klein, moeten kunnen rekenen op dezelfde professionele tools en ondersteuning om hun financiële ambities te realiseren. Door de persoonlijke aandacht en lokale kennis en expertise samen te voegen met de wereldwijde slagkracht van Saxo, kunnen we beleggers nog beter ondersteunen bij het behalen van hun financiële doelen.

Ja, dat kan. U kunt gewoon nog een rekening openen en beleggen met het BinckBank platform. U ontvangt ruim van te voren een e-mail wanneer uw rekening wordt overgezet naar het Saxo Bank platform. En we informeren en begeleiden u stap voor stap bij de overgang.

U kunt blijven rekenen op ons hoogstaande serviceniveau. En op een minstens zo gebruikersvriendelijk en stabiel platform, dat slimme tools biedt om u te ondersteunen bij het beheer van uw portefeuille.

Dankzij de krachtenbundeling met Saxo Bank kunnen we sneller innoveren en u op termijn een nog breder palet aan producten en diensten aanbieden. Met optimale service, aantrekkelijke platformen en scherpere tarieven.

We zijn gestart met het overzetten van klanten naar het gloednieuwe Saxo Bank platform. Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, doen we dit in kleinere groepen op verschillende tijdstippen. U ontvangt ruim van te voren een e-mail wanneer uw rekening wordt overgezet. Uw rekening verhuist automatisch. U hoeft alleen een nieuw wachtwoord in te stellen.

Als Saxo Bank behouden we gewoon de Nederlandse bankvergunning die BinckBank vandaag reeds heeft. We blijven op dezelfde wijze onder toezicht staan van De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiële Markten (AFM) alsook de Nationale Bank van België en de Belgische Autoriteiten voor Financiële Diensten en Marketen (FSMA).

Ja, doordat we als Saxo Bank een Nederlandse bank blijven, blijft u met uw banktegoeden onder het in Nederland geldende en op Europese afspraken gebaseerde depositogarantiestelsel vallen.

U blijft profiteren van ons hoogstaande serviceniveau. Uw nieuwe platform ziet er misschien anders uit, maar we zijn nog steeds hetzelfde vertrouwde team dat voor u klaar staat.

 
Heeft u een nog vraag? Onze Binck Customer Coaches staan zoals steeds voor uw klaar.
Bel ons op 03 303 31 11 of stuur een e-mail naar klantenservice@binck.be.

 
investeren in Europa

SaxoBinck-Web