BinckBank & Saxo Bank

#YourPartnersInIndependence

Samen sterker!

De onafhankelijke geest van BinckBank & Saxo Bank zijn bij elkaar gebracht.


Beide bieden u de beste producten en service, zodat u goed geïnformeerd uw eigen financiële keuzes kunt maken.


Samen blijven we innoveren, met een gedrevenheid om nog beter te worden. Wij worden sterker door onze samenwerking. Én blijven graag uw vertrouwde partner voor beleggingen en vermogensopbouw.

U bepaalt waar u heen wilt. BinckBank & Saxo Bank brengen u dichterbij uw doel.

“De wereld verandert. Ook de onze. Door onze krachten te bundelen zijn Saxo Bank en BinckBank klaar voor de toekomst!”
(Kim Fournais, CEO Saxo Bank & Vincent Germyns, CEO BinckBank)

Investeren in Europa

 
SaxoBinck-Web

Vraag & antwoord

Vandaag zijn we verheugd aan te kondigen dat we onze krachten bundelen met Saxo Bank. Dit betekent dat we klanten een nog betere service en een breder portfolio van producten kunnen bieden.

Mogelijk hebt u vragen over de impact van de overname. Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.Zowel Saxo Bank als BinckBank zijn echte fintech bedrijven met een leidende positie in online beleggen en traden en met een sterke focus op de klant. Die focus op de klant komt voort uit een gedeelde overtuiging: alle klanten, groot of klein, moeten kunnen rekenen op dezelfde professionele tools en ondersteuning om hun financiële ambities te realiseren.

Voor u als klant verandert er vandaag niets. U kunt blijven rekenen op ons hoogstaande serviceniveau. En op ons gebruikersvriendelijke en stabiele platform, dat alle tools biedt om u te ondersteunen bij het beheer van uw portefeuille. Ook onze competitieve tarieven, rekeningnummers en inloggegevens veranderen niet.

Samen vergroten we onze slagkracht en zullen we u uiteindelijk nog beter kunnen bedienen. Dankzij de krachtenbundeling met Saxo Bank kunnen we u op termijn een breder palet aan innovatieve producten en diensten aanbieden.

Uw rekeninggegevens en de overzichten die u van ons ontvangt veranderen niet en ontvangt u net als voorheen van BinckBank.

Ja, ook daar wordt niets aan gewijzigd. U blijft gewoon inloggen via onze website BinckBank.be. En u blijft profiteren van onze gebruikersvriendelijke en stabiele platformen die alle tools bieden die beleggers ondersteunen bij het beheer van de portefeuille.

BinckBank houdt gewoon haar Nederlandse bankvergunning en blijft op dezelfde wijze onder toezicht staan van De Nederlandsche Bank en Autoriteit Financiële Markten.
Ja, BinckBank houdt een Nederlandse bankvergunning en blijft u met uw banktegoeden onder het in Nederland geldende en op Europese afspraken gebaseerde depositogarantiestelsel vallen.