BinckBank Tour

12 tot en met 18 augustus 2019


De mooiste wielerronde van Nederland en België

BinckBank is hoofdsponsor van de BinckBank Tour, 1 van de grootste wielerwedstrijden van Nederland en België. Een evenement van formaat, met renners uit de internationale top. Dit jaar start de tour op maandag 12 augustus met een etappe van Beveren naar Hulst. Zondag 18 augustus finishen de deelnemers in het wielermekka Geraardsbergen. Bekijk alle etappes live via Sporza, of kom kijken en beleef het van dichtbij! Een week lang voert de koers door prachtige omgevingen met de mooiste dorpjes, spannende etappes, een uitdagende tijdrit en een loodzware slotetappe.


Meer informatie over alle facetten van de Tour is te vinden op de officiële website.

logo-bbt-2019
th-0079
"Wij weten dat veel van onze klanten van wielrennen houden en dat een groot deel het ook zelf beoefent. De BinckBank Tour is net als zijn voorganger de Eneco Tour een kwalitatief evenement dat topwielrennen dichtbij brengt in Nederland en België.”
Vincent Germyns, CEO BinckBank

Onze ambassadeurs

Wereldtoppers Eddy Planckaert en Maarten Tjallingii zijn de vaste ambassadeurs van de BinckBank Tour. De 2 ex-topwielrenners zijn hét gezicht van de etappewedstrijd en alom aanwezig: ze verkennen het parcours, gaan met het publiek & gasten van BinckBank in gesprek en doen dagelijks verslag voor de BinckBank Tour-kanalen. Houd onze social media in de gaten voor hun columns en (video)analyses.

BinckBank Tour: de teasermovie 2019

Matej Mohoric is de winnaar van De BinckBank Tour 2018!

th-0080

TOURWEETJE #1

Onderdeel van de UCI World Tour, de absolute wereldtop.

TOURWEETJE #2

De grootste wielerronde van Nederland en België, met de mooiste etappes van de lage landen.

TOURWEETJE #3

Vorige winnaars: Matej Mohoric, Tom Dumoulin, Niki Terpstra, Tim Wellens, Mark Cavendish en Peter Sagan.

TOURWEETJE #4

Event wordt uitgezonden op Sporza, NOS en Eurosport.

Voor wie is de BinckBank Tour?

De BinckBank Tour is er niet alleen voor onze klanten of medewerkers, maar voor alle wielerfans van de lage landen. Het evenement wordt live uitgezonden op de Nederlandse en Belgische televisie, en is vrij toegankelijk voor toeschouwers. Zo komt de wieleractie echt dichtbij. Weten waar de Tour dit jaar langskomt?


Bezoek binckbanktour.be

logo-bbt-2019-dia-2019

Van 12 tot en met 18 augustus 2019 in Nederland en België.