Beleggen in tijden van corona

Alles wat u moet weten om met uw portefeuille de crisis te trotseren

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens deze turbulente tijden op de beurs, bieden wij u graag duiding en beleggingsinzichten aan in onderstaande artikels. Maak uw portefeuille bestendig tegen de crisis en voorbereid op het herstel dat ongetwijfeld volgt.

Sinds wij onze krachten met Saxo Bank hebben gebundeld, zetten ook de ´SaxoStrats´, de beursanalisten van Saxo, zich in om u inzichten en tips aan te leveren voor uw portefeuille. Deze artikels hebben we samen met hen uitgewerkt.

bg-0226

Hoe beheren we uw portefeuille na de beurscrash?

27-04-2020


Door de remonte van de afgelopen weken op de beurzen, vragen onze klanten zich af waarom hun portefeuille niet evenredig mee stijgt. Dit heeft alles te maken met ons systeem van actieve kapitaalbewaking.

bg-0224

Defensief beleggen: minder risico en toch rendement

24-04-2020


Een zo hoog mogelijk jaarlijks rendement. Dat is wat beleggers natuurlijk het liefst willen. Maar hoe doet u dat nu best met een zo laag mogelijk risico?

bg-0225

Beleggen in olie

23-04-2020


HDe olieprijs is zeer volatiel. In het Amerikaanse mei oliecontract is iets heel bijzonders gebeurd. Er is gehandeld op negatieve prijzen. In dit artikel ontdekt u wat de mogelijkheden zijn om in olie te beleggen.

bg-0223

Is het nù het moment om aandelen te kopen?

20-04-2020


Het is de meest gestelde vraag dezer dagen: is het nu hét moment om aandelen te kopen? Het antwoord van Dieter Haerens leest u hier.

BG FAQ BB corona

10 vragen over het coronavirus en uw beleggingen bij BinckBank

6-04-2020


De volksgezondheid staat bij de aanpak van de crisis vanzelfsprekend voorop, maar met ook flinke gevolgen voor u als belegger en voor ons als bank. Wij bieden een antwoord op uw vragen

bg-0216

Waarom kern–satelliet een slimme strategie is

24-03-2020


Op 1 paard wedden kan uitzonderlijk zeer lucratief zijn, maar gaat meestal gepaard met een nodige dosis geluk of voorkennis. In de meeste gevallen loopt dit echter falikant af.

SaxoStrats

SaxoStrats, het team van interne analisten van moederbedrijf Saxo Bank,
houdt u op de hoogte van wereldwijde economische vooruitzichten met deskundige inzichten.

SaxoStrats Recession Watch


Nu toonaangevende markten beginnen te vertragen, moeten we nagaan of een wereldwijde recessie op komst is. De SaxoStrats bieden inzichten over hoe u zich het best kan positioneren in de markt.