Trotse sponsor van

BinckBank is in 2019 voor minstens 4 jaar hoofdsponsor én naamgever geworden van de E3 BinckBank Classic. Deze eigenzinnige eendagskoers met start en aankomst in dezelfde stad wordt al meer dan 60 jaar georganiseerd en geldt als de start van de Vlaamse Wielerweek. Tom Boonen is de absolute recordhouder met maar liefst 5 overwinningen op zijn palmares. Vorig jaar won Niki Terpstra, is het dit jaar opnieuw een Belg die op het hoogste schavotje staat?

Alle informatie vindt u op de officiële website .

Daarom sponsoren wij deze wielerwedstrijd

Net zoals BinckBank de beleggingswereld toegankelijk heeft gemaakt voor iedereen – wat we trouwens blijven doen – willen we ook de topsportwereld van het wielrennen nog dichter bij de fietsminnende Lage Landen brengen.

Door deze wedstrijd zo toegankelijk mogelijk te maken, biedt het een uitgelezen kans om onze klanten in een informele setting te ontmoeten en een bredere doelgroep aan te spreken. Dit past bij de verbreding van de dienstverlening in de komende jaren. En met de sponsoring van dit evenement Blijft topwielrennen de komende 3 jaar te zien in België.

Ook dat vinden we erg belangrijk