Zelf beleggen met BinckBank

De slimme keuze voor elk type belegger

Open een gratis rekening

Bouw eenvoudig zelf aan uw financiële toekomst.

U heeft besloten om niet langer te wachten met beleggen. Bij BinckBank kan dit eenvoudig zelf. Met scherpe tarieven, een slimme app en een gebruiksvriendelijk platform, koopt en verkoopt u uw favoriete beleggingsproducten. U belegt zelf, maar staat er nooit alleen voor.

Daarom Zelf Beleggen bij BinckBank

  • Een veilig en bekroond platform.
  • Slimme tools en functionaliteiten.
  • Deskundige ondersteuning.

Zelf uw portefeuille samenstellen

Ruim aanbod

Kies uit wereldwijde beurzen, verschillende internationale valuta en een uitgebreid gamma aan financiële instrumenten.

Lage en transparante tarieven

Minder kosten betekent meer winst. Daarom belegt u bij BinckBank aan lage tarieven en weet u onmiddellijk wat u betaalt.

Educatie en inspiratie

Met Binck Academy kunt u altijd extra beleggingskennis opdoen en inspireren we u geregeld met handelsideeën, kansen, trends en feiten achter het nieuws.

Wat kost zelf beleggen bij BinckBank?

Een rekening openen bij BinckBank is gratis. Er is geen minimum inleg voor Zelf Beleggen klanten en er zijn ook geen verborgen kosten. Maar dat is niet de enige reden waarom wij goed zijn voor uw portemonnee.

Bij BinckBank houden we namelijk onze kosten zo laag mogelijk. Dat doen we door te werken met geavanceerde technologieën en datasystemen in plaats van met dure kantoren en adviseurs. Zo kan u bij ons aan zeer lage tarieven beleggen. Minder kosten betekent natuurlijk meer rendement voor u!

Gebruik deze voorbeelden om inzicht te krijgen in de kosten van zelf beleggen bij BinckBank.

Start met Zelf Beleggen van BinckBank

Al meer dan 80.000 beleggers gingen u voor.

Open een rekening

De kracht van periodiek instappen

Niemand heeft een glazen bol dus niemand weet hoe de beurs het in de toekomst gaat doen. Door op vaste tijdstippen te beleggen spreidt u uw beleggingen in de tijd. Zo bent u niet afhankelijk van het juiste instapmoment en ook minder afhankelijk van beursschommelingen.

Daarom periodiek beleggen

  • Minder risico door spreiding in de tijd.
  • Bouw aan een gediversifieerde portefeuille.
  • Het rendement van lange termijn beleggen is historisch hoger dan dat van sparen.

Gebruiksvriendelijk platform met slimme tools

Dankzij het gebruiksvriendelijke platform van BinckBank is zelf beleggen heel eenvoudig.
Zoeken, vergelijken en aan- en verkopen doet u in een handomdraai.

fundcoach-platform-gif

Eenvoudig zoeken

Met de zoekfunctie vindt u in een handomdraai het juiste beleggingsproduct. Alle belangrijke informatie zoals realtime koersen, rendement, dividend en kosten zijn overzichtelijk weergegeven. Zo bent u altijd op de hoogte.

Gemakkelijk kopen en verkopen

Heeft u een goede belegging gevonden? Dan is het kopen of verkopen zo gebeurd. Nadat u het juiste aandeel heeft geselecteerd, is de transactie zo uitgevoerd. Of u nu eenmalig of elke maand wilt beleggen.

Geavanceerde orders

Snel bewegende markten, onvoorspelbare koersuitslagen? Geen probleem. Met de geavanceerde orders bepaalt u vooraf wanneer u koopt of verkoopt. Kies uit: koerslimiet, trailing-stop en bracketlimiet.

Kenmerken en risico’s van beleggen

Bij BinckBank zijn we graag duidelijk over voordelen en risico’s. Beleggen en risico zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als u behoudend en voorzichtig belegt, zijn de rendementen vaak lager. Wilt u hogere rendementen? Dan moet u vaak meer risico nemen.

Onze tip luidt: beleg alleen met geld dat u niet direct nodig heeft. Beleggen brengt risico’s met zich mee dus uw inleg kan minder waard worden. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Wij helpen graag en we ondersteunen u als u erom vraagt. Onze Binck Customer Coaches weten als geen ander welke vragen beleggers hebben – ze beleggen zelf namelijk ook. Bij BinckBank staat u er niet alleen voor.

Beleggerseducatie en inspiratie zijn dan ook heel belangrijk. Maar hoe goed we u ook helpen, we geven geen advies. U maakt uw eigen keuzes, en BinckBank helpt u met kennis en alle mogelijke functionaliteiten om nóg beter te beleggen.

Wij helpen u graag.

Heeft u vragen over onze beleggingsoplossingen of wilt u klant worden?
Onze Binck Customer Coaches staan 6/7 klaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

th-0001

TIm Loyens
Manager Klantenservice