BinckBank biedt een nieuwe en unieke dienstverlening aan:
Tax-Back.

Bent u de afgelopen jaren dubbel belast geweest op de dividenden die u ontving? Was het bedrag van die dividenden voldoende hoog (minimaal ca. € 2.000 op jaarbasis per land dat onder de dienstverlening valt? En heeft u zelf nog geen stappen ondernomen om de te veel betaalde belasting terug te vorderen bij de buitenlandse fiscus?

Dan komt u mogelijk in aanmerking voor deze nieuwe service.

Alle klanten die in aanmerking komen voor deze service werden, nadat we de nodige berekeningen hebben gedaan, door ons proactief op de hoogte gebracht. Hou uw mailbox dus in de gaten. U hoeft in principe niet zelf contact op te nemen. Maar: mocht u vermoeden dat u in aanmerking komt voor deze dienstverlening, maar u kreeg toch geen bericht van ons vóór 11 oktober 2019: dan hebt u wellicht bij uw persoonlijke privacy-instellingen aangegeven dat wij geen contact met u mogen opnemen. Pas uw voorkeuren aan en mis niet langer dit en nog andere interessante informatie.

Onze Binck Customer Coaches staan voor u klaar om u alles te vertellen over Tax Back en hoe u precies daarvoor kan intekenen. Mocht u in aanmerking komen voor deze dienstverlening door aandelen over te brengen naar BinckBank dan kan dit door het volgende formulier in te vullen. En wij vergoeden, zoals steeds, uw kosten via gratis transactietegoed.

Nog vragen? Neem dan even contact op met onze Binck Customer Coaches. Zij helpen u graag verder van maandag tot vrijdag tussen 8u en 22u en op zaterdag tussen 9u en 17u.