Ambitieus, ondernemend en klantgericht. Dat is waar BinckBank voor staat.

- Vincent Germyns, CEO BinckBank

Online beleggersbank

BinckBank is een online beleggersbank voor particuliere, professionele en institutionele beleggers. Met zijn oprichting in 2000 veranderde het Nederlandse beleggerslandschap voorgoed. BinckBank werd in Nederland al snel een vaste waarde en besloot om zijn grenzen te verleggen. Met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Italië en méér dan 600.000 klanten behoort BinckBank ondertussen tot de Europese top 5 van online brokers.

  • Nummer 1 van de online beleggersbanken in België en Nederland
  • 3de grootste beleggersbank in Frankrijk
  • Top 5 van de grootste online beleggersbanken in Europa

Welkom bij de snelst groeiende beleggersfamilie van Europa!

kaart europa

Met een enthousiast team van 35 medewerkers zorgen we er sinds 2006 voor dat Belgische beleggers bij BinckBank vinden wat ze nodig hebben: lage tarieven, een snel en veilig beleggingsplatform, uitgebreide informatie en handige tools, klantvriendelijke service en de stabiliteit van een solide bank.

visual-belgium

  

Enkele harde cijfers  • top-5 speler in Europa met meer dan € 20 miljard toevertrouwd vermogen
  • meer dan € 55 miljoen nettowinst in 2015
  • stevige solvabiliteitsratio van 40,2%
  • meer dan 600.000 klanten in Europa waarvan meer dan 64.000 beleggersrekeningen in België alleen
  • de onbetwistbare marktleider in België met jaarlijks meer dan 800.000 uitgevoerde transacties
  • 97% tevreden tot zeer tevreden Belgische klanten
  

Veiligheidsmechanismen

Wees gerust, BinckBank is een zeer gezond bedrijf. Toch vinden wij het belangrijk u duidelijk te informeren over de waarborgen die BinckBank u biedt om uw effecten én uw tegoeden te beschermen. Zo omvat een rekening bij BinckBank zowel een effectenportefeuille en een liquiditeitsrekening en voor beiden hanteren we afzonderlijke veiligheidsmechanismen:
visual_security

Toegang in twee stappen

BinckBank hecht enorm veel waarde aan veilig online bankieren en kijkt permanent of de beveiliging van uw portefeuille nog voldoet aan de laatste normen. Daarom is er gekozen om een bijkomende verificatie per SMS in te voeren tijdens het inloggen. 

Verzekering van uw tegoeden

BinckBank is aangesloten bij het Nederlandse depositogarantie-stelsel (DNB). Uw tegoeden op de geldrekening zijn hierdoor verzekerd tot een bedrag van € 100.000 per persoon (ongeacht het aantal rekeningen). In het geval van een gemeenschappelijke rekening geldt dit per persoon.

Strenge overheidscontrole

BinckBank staat onder toezicht van zowel de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) en de Nationale Bank van België (NBB) als van de toezichthoudende overheden in Nederland (de Nederlandse Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM)) en is een toegelaten instelling van Euronext en Eurex.

Vaste tegenrekeningen

Het geld van uw effectenrekening bij BinckBank wordt enkel overgeschreven naar een vaste externe tegenrekening bij uw gewone bank. U geeft deze zichtrekening vooraf op. Dit garandeert de veiligheid van uw geld.
bb_be_icon_telephone
Vragen?
0800 - 50 320
bb_be_icon_telephone
Reeds klant?
03 - 303 31 11