BinckBank sponsort wielrennen

BinckBank is er voor mensen die onafhankelijk in het leven staan en hun eigen koers willen bepalen. Mensen die in actie komen en altijd proberen om het beste uit zichzelf halen. Net als wielrenners. En dat is een mentaliteit die ons aanspreekt. Daarom vormen BinckBank en wielrennen een goed team.

Onze wielerevenementen

BinckBank Tour

29 september – 3 oktober 2020

Sinds 2017 is BinckBank hoofdsponsor van de BinckBank Tour, 1 van de grootste wielerwedstrijden van Nederland en België. Een evenement van formaat, met renners uit de internationale top. Dit jaar start de tour op dinsdag 29 september met een etappe van Blankenberge naar Ardooie. Op zaterdag 3 oktober is de finish in het wielermekka Geraardsbergen. Alles is live te bekijken via Sporza. Geniet een week lang van de prachtige omgeving, de spannendste etappes, een geweldige tijdrit en op zaterdag een loodzware slotetappe.

lees meer

E3 BinckBank Classic

Harelbeke, België
27 maart 2020

Per 2019 is BinckBank hoofdsponsor én naamgever van de E3 BinckBank Classic. Deze eigenzinnige, onafhankelijke wielerwedstrijd wordt al meer dan 60 jaar georganiseerd en geldt als start van de Vlaamse Wielerweek. Het is een 200 kilometer lange eendagskoers voor eliterenners, met start en finish in dezelfde stad (Harelbeke, BE). Tom Boonen is de absolute recordhouder met maar liefst 5 overwinningen op zijn palmares. In 2018 won de Nederlandse Niki Terpstra. Afgelopen 29 maart kwam Zdeněk Štybar als eerste over de eindstreep.

lees meer