BinckBank sponsort wielrennen, Saxo Bank straks ook

BinckBank is er voor mensen die onafhankelijk in het leven staan en hun eigen koers willen bepalen. Mensen die in actie komen en altijd proberen om het beste uit zichzelf halen. Net als wielrenners. En dat is een mentaliteit die ons aanspreekt. Daarom vormen BinckBank en wielrennen een goed team. En wanneer straks BinckBank Saxo Bank wordt, zetten we deze traditie onverminderd voort.

Onze wielerevenementen

BinckBank Tour

30 augustus – 5 september 2021

Sinds 2017 is BinckBank hoofdsponsor van de BinckBank Tour, 1 van de grootste wielerwedstrijden van Nederland en België. Een evenement van formaat, met renners uit de internationale top. Dit jaar start de tour op maandag 30 augustus en kennen we op zondag 5 september de opvolger van Mathieu Van Der Poel. Alles is live te bekijken via Sporza. Geniet een week lang van de prachtige omgeving, de spannendste etappes, een geweldige tijdrit en op zaterdag een loodzware slotetappe.

lees meer

E3 Saxo Bank Classic

Harelbeke, België
26 maart 2021

Per 2019 is BinckBank hoofdsponsor én naamgever van de E3 BinckBank Classic. Deze eigenzinnige, onafhankelijke wielerwedstrijd wordt al meer dan 60 jaar georganiseerd en geldt als start van de Vlaamse Wielerweek. Het is een 200 kilometer lange eendagskoers voor eliterenners, met start en finish in dezelfde stad (Harelbeke, BE). Tom Boonen is de absolute recordhouder met maar liefst 5 overwinningen op zijn palmares. In 2019 kwam Zdeněk Štybar als eerste over de eindstreep. Vorig jaar kon de koers door Covid19 helaas niet doorgaan. Dit jaar prijkt ze opnieuw op de wielerkalender en meteen onder de nieuwe sponsornaam: E3 Saxo Bank Classic.

lees meer