BINCKBANK sponsort WIELRENNEN

BinckBank is er voor mensen die onafhankelijk in het leven staan en hun eigen koers willen bepalen. Mensen die in actie komen en altijd proberen om het beste uit zichzelf halen. Net als wielrenners. En dat is een mentaliteit die ons aanspreekt. Daarom vormen BinckBank en wielrennen een goed team.

Onze wielerevenementen

BinckBank Tour

Sinds 2017 is BinckBank hoofdsponsor van de BinckBank Tour. Dit jaar starten we op maandag 12 augustus met een etappe van Beveren naar Hulst. Op zondag 18 augustus is de finish in het wielermekka Geraardsbergen. Alles is live te bekijken via Sporza. Geniet een week lang van de prachtige omgeving, de spannendste etappes, een geweldige tijdrit en op zondag een loodzware slotetappe naar de finish.

lees meer

E3 BinckBank Classic

Per 2019 is BinckBank hoofdsponsor én naamgever van de E3 BinckBank Classic. Deze eigenzinnige, onafhankelijke wielerwedstrijd wordt al meer dan 60 jaar georganiseerd en geldt als start van de Vlaamse Wielerweek. Het is een 200 kilometer lange eendagskoers voor eliterenners, met start en finish in dezelfde stad (Harelbeke, BE). Tom Boonen is de absolute recordhouder met maar liefst 5 overwinningen op zijn palmares. In 2018 won de Nederlandse Niki Terpstra. Afgelopen 29 maart kwam Zdeněk Štybar als eerste over de eindstreep.

lees meer

BinckBank Dam tot Dam FietsClassic

BinckBank is de komende 3 jaar hoofdsponsor én naamgever van de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic. Jaarlijks verschijnen er 6.000 fietsers aan de start van deze sfeervolle amateurkoers. Vanaf het Koninklijk Paleis op de Dam voert de tocht langs verschillende plaatsen met ‘dam’ in de naam; waaronder Zaandam, Schoorldam, Monnickendam en Volendam. Een bijzondere race met unieke passage door de IJ-tunnel en prachtige routes door het Noord-Hollandse landschap.

Schrijf je in lees meer