Safety first, ook bij Binck

Binck is een gezond bedrijf. Toch vinden we het belangrijk u duidelijk te informeren over de waarborgen die Binck u biedt om uw effecten én uw tegoeden te beschermen. Bij Binck omvat een rekening zowel een effectenportefeuille als een geldrekening. Voor beiden hanteren we 4 afzonderlijke veiligheidsmechanismen:

Dubbele bescherming

Toegang in twee stappen

Binck hecht enorm veel waarde aan veilig online bankieren. We waken onophoudelijke over de beveiliging van uw portefeuille en of die nog voldoet aan de laatste normen. Daarom hebben we ervoor gekozen om een bijkomende verificatie per SMS in te voeren tijdens het inloggen.

Beschermingsschild

Verzekering van uw tegoeden

Binck is aangesloten bij het Nederlandse depositogarantiestelsel (DNB). Uw tegoeden op de geldrekening zijn hierdoor verzekerd tot een bedrag van € 100.000 per persoon (ongeacht het aantal rekeningen). In het geval van een gemeenschappelijke rekening geldt dit per persoon.

onder toezicht

Strenge overheidscontrole

Binck staat onder toezicht van zowel de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) en de Nationale Bank van België (NBB) als van de toezichthoudende overheden in Nederland (de Nederlandse Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM)) en is een toegelaten instelling van Euronext en Eurex.

tegenrekening gewone bank

Vaste tegenrekening

Het geld van uw effectenrekening bij Binck wordt enkel overgeschreven naar een vaste externe tegenrekening bij uw gewone bank. U geeft deze zichtrekening vooraf op. Zo komt uw geld nooit in de verkeerde handen terecht.

 

De veilige keuze voor elke belegger

Waar wacht u nog op?

Kies ook voor Binck Ontvang meer informatie