Wie is Binck

Welkom bij de snelst groeiende beleggersfamilie van Europa.

Binck begon met een droom: particuliere beleggers toegang geven tot de beurs. Vóór Binck was beleggen alleen weggelegd voor the happy few. Het was duur, omslachtig en niet gebruiksvriendelijk. 'Dat moet anders kunnen', dachten de oprichters. Het was het jaar 2000, de begintijd van internet. Ze begonnen op een zolderkamer. En ze kregen het voor elkaar. De eerste online beleggingssite waarmee mensen zélf konden beleggen. Onafhankelijk van de grootbanken.

BinckBank Tour


BinckBank is hoofdsponsor én naamgever geworden van de mooiste en grootste wielerronde van België en Nederland, voorheen de Eneco Tour. Wees erbij, dit jaar van 13 t.e.m. 19 augustus.

Alle informatie over de BinckBank Tour.

Vincent Germyns, CEO Binck

Vincent Germyns,
CEO Binck

"Ambitieus, ondernemend en klantgericht. Dat is waar Binck voor staat."

Mentaliteit van een Ketelbinkie

Binck is afkomstig van ketelbinkie. In de Nederlandse scheepvaart van vóór de 20ste eeuw was de ketelbinkie het manusje-van-alles op een schip. Hij knapte de zwaarste klusjes op. Deze scheepsjongen was niet de belangrijkste op het schip. Maar wel onmisbaar. Binck spiegelt zich graag aan de mentaliteit van het ketelbinkie. Hardwerkend, dienstbaar, nuchter en handen uit te mouwen.

Maak kennis met ons team van experten

Marktleider in online beleggen

Inmiddels is de kuitenbijter van de bankenwereld uitgegroeid tot onbetwiste marktleider in België in online beleggen. Binck heeft een beursnotering op Euronext Amsterdam en is onderdeel van BinckBank NV. Maar we zijn nog steeds zelfstandig. En we komen nog steeds op voor de zelfstandige belegger.

Golf Beats Cancer


Zoals de naam doet vermoeden, zet Golf Beats Cancer zich in voor de strijd tegen kanker. Golf Beats Cancer werd in 2015 opgericht met de bedoeling van de recreatieve golfsport te bevorderen door jaarlijks een reeks toernooien te organiseren.

Van bij het begin werd er afgesproken dit initiatief te koppelen aan een goed doel. Alle 3 de oprichters hebben van nabij de gevolgen van kanker meegemaakt, dus was de keuze voor de hand liggend.

Voor het tweede jaar op rij is Binck conceptuele partner van dit initiatief, dat dit jaar het goed doel Stop Darmkanker ondersteunt.

Lees er alles over op de website van Golf Beats Cancer

Feiten over Binck

Binck in cijfers

Meer dan 850.000 transacties per jaar. Dat zijn 18.475 transacties per handelsdag. Voor 65.000 rekeningen in België. Daarom zijn we nummer 1.

Samen sterk

BinckBank is actief in Nederland, België, Frankrijk en Italië. In België en Nederland zijn we marktleider.

Klanten Binck

Al meer dan 15 jaar investeert Binck in service, gebruiksgemak en educatie. Met een bijzonder hoge klantentevredenheid als resultaat. Maak kennis met onze medewerkers.

Meer beleggers gingen u voor

Inmiddels heeft Binck in België meer dan 65.000 klanten. Internationaal telt Binck al meer dan 600.000 beleggers. Dit maakt ons een van de grootste brokers in Europa.

Snel geholpen

Heeft u een vraag? Check zeker onze FAQ-lijst of contacteer onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan 6 dagen per week voor u klaar, van 8u tot 22u tijdens de week en op zaterdag van 10u tot 17u.

Veiligheid boven alles

Omdat het úw geld is. Met een solvabiliteit van meer dan 40%, staan we sterk in onze schoenen. U kan dus op beide oren slapen. Ontdek hoe Binck u beschermt.

 

De betrouwbare keuze voor elke belegger

Waar wacht u nog op?

Kies ook voor Binck Ontvang meer informatie