Wie is BinckBank?

Welkom bij de snelst groeiende beleggersfamilie van Europa.

BinckBank wil beleggen toegankelijk maken voor iedereen. Dit door particuliere beleggers te ondersteunen en op een snelle, eenvoudige en goedkope manier toegang te geven tot
de belangrijkste financiële markten over de hele wereld.

Met producten als Zelf Beleggen, Fondsbeleggen, vermogensbeheer via Laten Beleggen en onze ijzersterke service, kijken we steeds hoe we u nog beter van dienst kunnen zijn.

BinckBank, leider in online beleggen

BinckBank startte in het jaar 2000 als eerste onafhankelijke online beleggingssite. Inmiddels is de kuitenbijter van de bankenwereld uitgegroeid tot de één van de grootste beleggingsbanken in België met meer dan 850.000 transacties per jaar, meer dan 70.000 klanten. Naast België heeft BinckBank ook vestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië. Dit maakt ons een van de grootste brokers in Europa.

BinckBank België is een bijkantoor van BinckBank NV en is onderdeel van BinckBank NV dat deel uitmaakt van het Deense Saxo Bank.


"Ambitieus, ondernemend en klantgericht.
Dat is waar BinckBank voor staat."
Vincent Germyns, CEO BinckBank

BinckBank & Saxo Bank

BinckBank en Saxo Bank, beide bedrijven met een onafhankelijke geest, bundelen hun krachten.

Lees meerbg-0026

Deskundige service

Al bijna 20 jaar investeert BinckBank in service, gebruiksgemak en educatie. Het resultaat: een bijzonder hoge klantentevredenheid. Op de momenten dat u hulp nodig heeft, staan de Binck Customer Coaches voor u klaar.

.

We helpen u graag met de opbouw van uw portefeuille en helpen u bij de keuze van het product dat bij u past.

Veiligheid boven alles bij BinckBank

BinckBank is een gezond bedrijf. Toch vinden we het belangrijk u duidelijk te informeren over de waarborgen die BinckBank u biedt om uw effecten én uw tegoeden te beschermen. Bij BinckBank omvat een rekening zowel een effectenportefeuille als een geldrekening. Voor beiden hanteren we 4 afzonderlijke veiligheidsmechanismen.Lees meer over onze veiligheidsmechanismen