Vandaag maken wij bekend dat we onze krachten willen bundelen met SaxoBank

In dit bericht geven we u hier graag meer informatie over.

Voorlopig verandert er voor u niets, op termijn ervaart u voordelen

Het belangrijkste voor u om te weten is dat u ook na vandaag gewoon kan blijven vertrouwen op onze service en ons prijswinnende beleggingsplatform. Ook ten aanzien van uw beleggingsrekening verandert er niets. Uw rekeningnummer, inloggegevens en beleggingsoverzichten blijven ongewijzigd. Net als onze competitieve tarieven en vertrouwde platformen voor het beheer van uw beleggingen.

Op termijn ervaart u voordelen van de krachtenbundeling. Dankzij de krachtenbundeling met Saxo Bank kunnen we u een breder palet aan producten en diensten aanbieden. Tot die tijd verandert er niets voor u. U kan blijven rekenen op onze hoogstaande service. Ook blijft de naam BinckBank in ieder geval in Nederland en België bestaan en behouden we onze bankvergunning.

Fintech pioneers met prijswinnende platforms

De krachtenbundeling met het Deense Saxo Bank betekent een goede match. Beide bedrijven hebben gedeelde passies, waarden en ambities. Zowel Saxo Bank als BinckBank zijn echte fintech-bedrijven met een leidende positie in online beleggen en traden en met een sterke focus op de klant. Die focus op de klant komt voort uit een gedeelde overtuiging: alle klanten, groot of klein, moeten kunnen rekenen op dezelfde professionele tools en ondersteuning om hun financiële ambities te realiseren.

Samen vergroten we onze slagkracht en zullen we u uiteindelijk nog beter kunnen bedienen. De komende periode brengen we zorgvuldig in kaart hoe we onze gezamenlijke toekomst nader vorm gaan geven om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Uiteraard houden we u de komende periode op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Ook hebben we een speciale website www.binck.be/binckbank-saxobank gelanceerd waarop u de antwoorden op veel gestelde vragen kunt vinden.

Mocht u graag persoonlijk contact met ons opnemen dan kan dat via de volgende contactgegevens:


Met vriendelijke groeten,

Vincent Germyns, Evert-Jan Kooistra, Steven Clausing, Raad van Bestuur

Stijn Ceelen, Country Manager BinckBank België