Een gebruiksvriendelijk platform

Via BinckBank krijgt u toegang tot de meest complete en gebruiksvriendelijke beleggerssite van België. Met de krachtigste tools die elke belegger kan wensen. Of u nu dagelijks belegt of maar af en toe aandelen koopt of verkoopt: BinckBank geeft u alle tools om ‘op het scherp van de snee’ te beleggen.

Alle informatie meteen bij de hand

Op het BinckBank beleggersplatform kan u gratis terecht voor de meest actuele en uitgebreide koersinformatie, beursnieuws, adviezen van prominente experts, analyses en meer. Of u kan het dashboard raadplegen voor meer beknopte overzichten en grafieken.
Ontdek welke beursinformatie BinckBank u te bieden heeft.

Meer over beursinformatie

  

Portefeuille management in
een handomdraai

portefeuille binck

In uw persoonlijk overzicht vindt u alle essentiële informatie over uw portefeuille, vermogen en rendement in één oogopslag terug. Het portefeuilleoverzicht is altijd up-to-date en in te delen naar uw eigen wensen. Zo weet u altijd hoeveel uw portefeuille waard is. Tot de cent nauwkeurig. 

Meer over portefeuille management

Het allerlaatste nieuws en duidelijke analyses

BinckBank geeft u toegang tot de meest complete en gebruiksvriendelijke tools, zoals interactieve grafieken, technische en fundamentele analyse en het allerlaatste beursnieuws, om uw (potentiële) aandelen of fondsen nog grondiger op te volgen.


Meer over onze analysetools

Een realistische leeromgeving


Check of uw visie of strategie winstgevend is met de schaduwportefeuille. Selecteer aandelen, plaats ze in uw simulatieportefeuille en zie of uw keuze de juiste is. Zo kan u zonder uw vingers te verbranden uw strategie aanscherpen alvorens effectief tot aankopen over te gaan.

U kan de schaduwportefeuille dus gebruiken om virtueel in aandelen te handelen, maar ook als favorietenlijst.

schaduwportefeuille

  

Razendsnel inspelen op koersschommelingen
met Binck360


Bent u een actieve aandelenbelegger en wilt u razendsnel kopen/verkopen? Of handelt u veel in opties en/of futures? Dan is Binck360 voor u het geschikte platform: dé tool om snel, goed geïnformeerd en to-the-point te handelen.

Meer over Binck360

razend snel

  

Altijd en overal
mobiel beleggen nieuw


Met de slimme app van BinckBank kunt u zowel op iPhone als Android snel en veilig handelen. Onderweg, op vakantie of thuis. Maar ook met de gestroomlijnde mobiele site kunt u via mobile.binck.be op elke smartphone of tablet beleggen.

Meer over de Binck app

bb-be-mobileapp

  

Eenvoudig helpcenter, handige demo’s en supersnelle klantenservice


In het helpcenter kan u terecht voor al uw vragen over het platform. U kan ook gebruik maken van de handleidingen, brochures en demo’s die we ter beschikking stellen of u inschrijven voor één van de gratis webinars die BinckBank wekelijks organiseert.

Uiteraard staat onze Klantenservice ook steeds voor u klaar.

Meer over onze service

helpcenter

bb_be_icon_telephone
Vragen?
0800 - 50 320
bb_be_icon_telephone
Reeds klant?
03 - 303 31 11