Slimme functionaliteiten

  • Zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief
  • Snel en veilig inloggen met 5-cijferige pincode
  • Zowel voor iPhone als Android

Uitgebreide detailpagina

In één oogopslag een duidelijk beeld op de grafiek, het orderboek en de nieuwsberichten.

01-nl

Realtime nieuws en koersen

U krijgt macro-economisch nieuws van o.a. De Tijd, L’Echo, Dow Jones en Bloomberg. Bovendien krijgt u de belangrijkste koersinformatie realtime te zien. Waar u ook bent.

02-nl

Handelen met één swipe

Een heerlijke manier om te beleggen. Met een enkele swipe kunt u kopen en verkopen. Uit de test met onze klanten bleek dat dit de meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier is om te beleggen.

03-nl

04-nl

Uw unieke 5-cijferige pincode

Met uw unieke pincode kunt u razendsnel en veilig inloggen. Nadat u de app eenmalig aan uw rekening heeft gekoppeld, kunt u in enkele seconden inloggen. Zorg er wel voor dat uw code geheim blijft.

05-nl

Uw vertrouwde favorietenlijst

Uw favoriete aandelen, opties of turbo’s altijd bij de hand. Deze favorietenlijst is gekoppeld aan uw rekening, dus ook als u inlogt achter uw pc of laptop. Zo hoeft u nooit meer te zoeken en kunt u altijd en overal beleggen in uw favoriete aandelen.

06-nl

Duidelijk portefeuilleoverzicht

Beleggen doet u om een mooi rendement te behalen. En wat dit rendement precies is, dat ziet u in het portefeuilleoverzicht. Het is ons gelukt om uw portefeuille en winst zo duidelijk en nauwkeurig mogelijk weer te geven.
bb_be_icon_telephone
Vragen?
0800 - 50 320
bb_be_icon_telephone
Reeds klant?
03 - 303 31 11